ISO 37001 este noul standard internațional pentru sisteme de gestionare anti-mită, înlocuind BS 10500 în octombrie 2016. Mita poate avea loc oriunde, poate avea orice valoare și poate implica avantaje sau beneficii financiare sau nefinanciare. ISO 37001 a fost conceput pentru a include o serie de măsuri care reprezintă practici recunoscute la nivel mondial, pe care o organizație trebuie să le implementeze pentru a le ajuta să prevină, să detecteze și să abordeze mita.

Certificarea ISO 37001 permite organizației dvs. să aplice o serie de măsuri care vă pot servi drept cadru pentru a implementa controale care vă pot îmbunătăți capacitatea de a aborda riscul de luare de mită.

ISO 37001 poate fi implementat în orice organizație, indiferent de industrie, locație și dimensiune și vă poate ajuta să vă protejați organizația de:

  • luare de mită de către și împotriva organizației sau a personalului dumneavoastră
  • mită plătită sau primită de organizația dvs. sau de o terță parte.

Beneficiile certificarii ISO 37001

Minimizarea riscului
Certificarea ISO 37001 vă va ajuta organizația să implementeze sau să îmbunătățească controalele pentru a combate mita și va reduce riscul de luare de mită.

Încrederea părților interesate
Prin demonstrarea conformității la standardul ISO 37001, părțile interesate se pot simți încrezători că organizația dvs. are controale de bună practică și anti-luare de mită și a luat măsuri rezonabile pentru prevenirea luării de mită.

Legea privind mita din Marea Britanie din 2010
Certificarea ISO 37001 necesită să implementați o politică anti-mită și să numiți pe cineva să supravegheze respectarea acestei politici. Acest lucru asigură ca toți angajații să înțeleagă ce se așteaptă de la ei, ajutând organizația dvs. să rămână în condițiile legii.

Protecția procuraturii
În cazul unei cercetări penale, aprobarea ISO 37001 va permite organizației dvs. să demonstreze că organizația dvs. a luat măsurile responsabile pentru prevenirea luării de mită.

Avantaj concurențial
La licitație, multe organizații sunt invitate să furnizeze dovezi ale unei politici anti-mită. Certificarea ISO 37001 va demonstra că organizația dvs. lucrează la cele mai noi practici ale industriei, permițându-vă să rămâneți în fața concurenței.

De ce sa alegi ISOGOLD CONSULT pentru consultanta ISO 37001?

Experienţă
ISOGOLD CONSULT ofera servicii de consultanta de peste 10 de ani, iar specialiștii noștri tehnici sunt specializati in documentatia standardului ISO 37001.

Flexibilitate

Oferim servicii de consultanta pentru adaptarea la auditurile ISO 37001 si la sistemul dumneavoastră de riscuri operaționale, permițându-vă să vă îmbunătățiți sistemul de management și afacerile în același timp.

Recunoastere
Alegand ISOGOLD CONSULT înseamnă că veți lucra cu unul dintre cele mai de încredere și mai respectate firme de consultanta din Romania. Prin consultanta pentru certificarea ISO 37001, va asigurati că firma dvs. beneficiaza de recunoastere pe piata iar standardul este implementat corect si rapid.