CONSULTANȚĂ PEFC

Certificare PEFC

pentru managementul pădurilor și certificarea lanțului de custodie.

Cu peste 260 de milioane de hectare de păduri certificate, Programul pentru aprobarea certificării forestiere (PEFC) este cel mai mare sistem de certificare forestieră din lume. PEFC este o organizație internațională non-profit, neguvernamentală, care operează prin intermediul a 36 de organisme naționale de conducere aprobate.

Sună acum

0752 058 554

Trimite email

office@isogoldconsult.ro

Certificarea PEFC

Cum funcționează PEFC®?

În loc să creeze propriile standarde pentru gestionarea pădurilor și lanțul de custodie, PEFC se uită la diferitele sisteme de certificare din diferite țări care își respectă standardele internaționale de durabilitate. Aceasta înseamnă că aprobarea PEFC este adaptată priorităților și condițiilor locale și prin intermediul a numeroase sisteme și organizații diferite. PEFC lucrează pe întregul lanț de aprovizionare forestieră pentru a promova bunele practici în pădure și pentru a se asigura că produsele forestiere din lemn și din lemn sunt produse cu respectarea standardelor ecologice, sociale și etice. Un sfert din pădurea lumii este proprietate publică, adesea administrată de comunități mici. Standardele de gestionare a pădurilor PEFC sunt adaptate pădurilor deținute de familie și comunitate, făcând din aceasta o opțiune ideală pentru micii proprietari de păduri.

De ce să te certifici?

Datorită etichetei ecologice bine recunoscute, consumatorii sunt capabili să identifice produse din păduri bine gestionate. Fie pentru managementul pădurilor, lanțul de custodie sau pentru proiecte de construcții, Isogold Consult vă poate oferi certificare PEFC în numeroase țări. De asemenea, putem oferi de obicei PEFC împreună cu certificarea FSC®. Aceste scheme vă ajută atât organizația să îndeplinească reglementările legale, cât și politicile publice și private de achiziționare a lemnului la nivel mondial. Anii de experiență spun că avem expertiza pentru a oferi un serviciu competitiv și profesional pentru afacerea dumneavoastră. Dacă doriți să vă promovați angajamentul pentru o silvicultură responsabilă, aplicați acum.