Standardul internațional alimentar, IFS pe scurt, a fost dezvoltat în 2003 de Handelsverband des deutschen Einzelhandels (HDE pe scurt, sau Asociația germană de comerț cu amănuntul) pentru mărci interne vândute de retaileri germani și francezi. Se asigură că calitatea rămâne stabilă de-a lungul lanțurilor de producție din industria alimentară. Cu certificarea IFS Food sau IFS Logistic – pentru companiile de transport și logistică și transportatorii de marfă – arătați clienților dvs. că produsele alimentare pe care le fabricați și le vindeți respectă cele mai înalte standarde de siguranță, calitate și legalitate.

Beneficiile certificarii IFS:

  • Respectați specificațiile de calitate stabilite de partenerii comerciali din țară și din străinătatate
  • Îmbunătățiți performanța și competitivitatea companiei
  • Creșterea siguranței alimentare
  • Sporirea încrederii clienților

ISOGOLD CONSULT – Consultantul tău pentru certificarea IFS


Suntem alături de dumneavoastră ca partener de încredere, cu o experiență vastă în consultanță IFS. Serviciile noastre de consultanță conform standardului IFS vă permit să vă optimizați procesele, să vă minimizați cererile de răspundere civilă și să obțineți un avantaj competitiv decisiv.

Aveți întrebări despre certificarea în conformitate cu IFS Food, IFS Logistics și IFS Broker? Contactați experții noștri.