DESPRE ISOGOLD CONSULT

Protejam mediul inconjurator

IsoGold Consult este o societate de consultanta ce s-a specializat in managementul mediului, managementul calitatii, managementul sigurantei produselor alimentare, precum si a altor sisteme integrate de management.

Valorile noastre

Suntem o echipa serioasa si ambitioasa, ce isi doreste sa lucreze mereu in adevaratul spirit al consultantei, cel de a folosi cele mai bune sfaturi si cunostinte in interesul clientilor.

Fiindca suntem o firma independenta, integritatea este unul dintre principiile cheie dupa care ne ghidam si care ne ajuta sa respectam pe deplin valorile forestiere.

Utilizarea durabila si imbunatatirea resurselor forestiere, bazate pe vasta experienta dobandita in decursul timpului, reprezinta specialitatea noastra.

De asemenea, ne implicam cu pasiune in fiecare proiect pe care il avem, respectand angajamentele si finalizandu-le cu succes mereu, fie ca este vorba de certificare fsc, certificarea sistemelor de management, consultanta pentru fonduri europene sau marketing online.

 

Istoria Companiei

Iata un scurt istoric despre companie, de la infiintare si pana in prezent

13.09.2012

Inceputul

Din dorinta de inovare a sistemelor de management, dar si cu scopul de a proteja mediul inconjurator, Gabriel Bouaru infiinteaza firma ISOGOLD CONSULT.
2013 - 2016

Cresterea business-ului

Urmatorii 3 ani au fost destinati dezvoltarii afacerii si obtinerea de clienti noi. Cu suisuri si coborasuri, ISOGOLD CONSULT trece la nivelul urmator.
2016 - 2018

Recunoastere pe plan local si national

ISOGOLD CONSULT cunoaste o crestere fara precedent, datorita serviciilor fara cusur pe care le-a oferit de-a lungul timpului si echipa este invitata la workshop-uri si prezentari in toata tara.
2019

Prezentul este ISOGOLD

Anul 2019 vine cu planuri foarte mari pentru echipa ISOGOLD. Suntem pregatiti sa pasim cu dreptul catre viitor.
Foarte multumit de serviciile IsoGold Consult. O echipa dinamica si foarte experimentata m-au ajutat sa imi duc proiectul la bun sfarsit.
ScrapCorp International
Andrei Oprea ScrapCorp International
Profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Multumesc pentru serviciile voastre!
Corp Wood Reciled
Alina Vancea Corp Wood Reciled

Cine suntem

Echipa noastra de consultanti.

Ai nevoie de consultanta?

dev