Consultanta ISO

Sisteme de Management certificate conform standardelor ISO

ISOGOLDCONSULT va ofera servicii de consultanta SR N ISO 9001,14001, 18001, 22000  in vederea certificarii ISO conform cerintelor si normelor europene.

Obtinerea certificarii ISO este un process important pentru sporirea increderii clientilor, ai viitorilor parteneri de afaceri, inclusiv a institutiilor financiare si legale, in capacitatea sa de a furniza servicii si produse de inalta calitate.

Avantajele certificarii ISO

Certificarea conform standardelor ISO este un element indispensabil pentru functionarea unei companii atat pe plan national, cat si international. Certificarea se adreseaza tuturor firmelor care doresc sa activeze in castig si sunt gata sa investeasca pentru a monitoriza, controla si optimiza activitatea.

  • Posibilitatea participarii la licitatii (achizitii publice).
  • Imbunatatirea imaginii companiei in fata clientilor.
  • Valorificarea optima a oportunitatilor de pe piata.
  • Imbunatatirea sistemului de management al companiei.
  • Conformitatea activitatii desfasurate cu legislatia specifica in vigoare.
  • Castigarea increderii partenerilor de pe piata interna si internationala.

Tipuri de certificari

Oferim un pachet complet de servicii, de la proiectarea sistemelor de management, la elaborarea documentatiei, instruirea personalului ce este implicat in activitati, implementare, evaluare, audit si pana la mentinerea, respectiv imbunatatirea acestor sisteme.

Certificare ISO 9001
Abordare bazata pe managementul proceselor organizatiei orientate catre client si evaluarea satisfactiei acestuia, precum si angajamentul pentru o imbunatatire continua.
Certificare ISO 14001
Sustine protectia mediului si de a preveni poluarea printr-un management sistematic de mediu cu privire la zonele si activitatile care au un impact asupra acestuia.
Certificare ISO 22000
Certificarea ISO 22000 integreaza principalele standarde ale sistemelor de management pentru siguranta industriei alimentare, avand la baza standardului planul HACCP. Sistemul HACCP premite dovedirea, prin inregistrari concrete specifice, ca produsul finit este sigur pentru consum si ca riscurile legate de siguranta alimentara au facut obiectul masurilor preventive adecvate.
Certificare OHSAS (ISO 45001)
OHSAS 18001:2007 este un standard international privind Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale, ce ofera acele masuri necesare pentru controlul riscurilor in domeniul sanatatii si securitatii muncii si pentru imbunatatirea performantelor in acest domeniu.
Gestionarea Deseurilor
Reducerea efectului lor asupra sanatatii oamenilor, a mediului sau aspectului unui habitat, precum si economisirea unor resurse naturale prin reutilizarea partilor recuperabile.
Autorizatie de Mediu
Autorizatia de mediu este actul administrativ emis de autoritatea competenta pentru protectia mediului, prin care sunt stabilite conditiile si/sau parametrii de funcţionare ai unei activitati existente sau ai unei activitati noi cu posibil impact semnificativ asupra mediului, obligatoriu la punerea in functiune.

Aboneaza-te la Newsletter!

Aboneaza-te acum pentru a primi noutati de la noi!

    dev