Oricine vizeaza proiecte pentru dezvoltarea unui IMM trebuie sa stie ca un astfel de obiectiv nu este atat de usor de atins. Bineinteles, cei care au experienta stiu deja procesul, insa daca nu ai mai avut de-a face cu un proiect cu finantare nerambursabila, totul ar putea sa iti para foarte complicat.

Daca te vei documenta online vei vedea ca exista o sumedenie de consultanti care se ofera sa te ajute in acest sens. Da, este o varianta valabila, insa doar in masura in care au ales firma respectiva atat pe baza recenziilor excelente pe care le are, cat si pe propria convingere. Nu doar experienta lor vorbeste de la sine, ci si respectul cu care colaboreaza, eficienta, seriozitatea. Solutia este sa te documentezi inainte de a opta pentru o astfel de colaborare.

IsoGoldConsult, de exemplu, este un nume care si-a castigat aprecierea si increderea prin calitati ca cele mai sus mentionate. Cand vine vorba despre realizarea unui proiect pentru a finanta o idee promitatoare de afaceri prin intermediul programelor de finantare, echipa te poate ajuta cu serviciile de consultanta fonduri europene de care ai nevoie.

Dupa ce te-ai convins de seriozitatea firmei, si alte informatii trebuie sa iti fie binecunoscute.

Sa intelegem la ce se refera consultanta pentru fonduri europene!

Despre programele de finantare trebuie sa stim ca reprezinta instrumente financiare, constand in granturi sau fonduri, puse la dispozitie de Uniunea Europeana prin guvernul Romaniei.

Practic rolul consultantului nu este altul decat de a elabora si implementa proiectul, fapt ce reprezinta un adevarat ajutor pentru tine, ca beneficiar. Iti va fi alaturi oferindu-ti asistenta in fiecare etapa de implementare a proiectului, primind din partea sa informatiile necesare privind infiintarea firmei. Isogoldconsult atrage atentia asupra importantei pe care o are evidenta contabila a proiectului neaparat necesara. Echipa te va pune in tema legat si de alte detalii pe care nu trebuie sa le pierzi din vedere.

In discutie intra si aplicantul, cel al carui responsabilitate este de a se asigura ca proiectul este corect implementat, iar managementul afacerii corespunzator. Tot acesta gestioneaza si strangerea ofertelor.

Ceea ce ar trebui sa te intereseze pe tine, in calitate de client, este un consultant care poate sa iti ofere sanse mari de a primi finantarea dorita.

Competenta lui este cea care dicteaza acest rezultat, in functie de program. Poate fi vorba despre un program de fonduri pentru dezvoltare regionala si coeziune, de unul pentru cercetare si inovare, de fonduri pentru agricultura si politica maritima, dar si de fonduri precum cele de aparare, de securitate, de migratie, etc.

Si alte aspecte te vor directiona catre un consultant excelent in meseria sa. Serviciile sale trebuie sa fie complexe, calitative, sa tina cont de orice apare nou in acest sector, al programelor de finantare. Societatea mentionata se recomanda atat prin calitatile anterior mentionate, cat si prin transparenta si disponibilitatea oferite publicului. De exemplu, pe blogul site-ului poti urmari informatii actualizate ce vizeaza accesarea fondurilor europene, programe de fonduri si alte detalii relevante. Intra pe isogoldconsult.ro si ia decizia care e in favoarea ta.