Autor: admin

Importanta padurilor pentru mediul inconjurator

Importanta padurilor pentru mediul inconjurator

Padurile sunt esentiale pentru mediu, deoarece acestea au un rol important in mentinerea echilibrului ecologic. Padurile ofera habitat pentru o mare varietate de specii de animale si plante, precum si un mediu propice pentru activitatile umane, cum ar fi agricultura si turismul. Padurile joaca, de asemenea, un rol important in.

Program de împădurire cu fonduri din PNRR

Program de împădurire cu fonduri din PNRR

Ref: Program de împădurire cu fonduri din PNRR – Planul Național de Redresare și ReziliențăMinisterul Mediului, Apelor și Pădurilor urmează să lanseze luna aceasta un program dedicat înființării de noi suprafețe de pădure. Sprijinul acordat va fi considerabil: 10.000 de euro/hectar primă de înființare și, ulterior, timp de 20 de.

Ajutor de minimis economia circulară

Ajutor de minimis economia circulară

OFERTA ECONOMIE CIRCULARA Ajutor de minimis în vederea tranziției către economia circulară, elaborat în baza OrdonanțeiGuvernului nr.27/2022 privind reglementarea unor măsuri financiare prin instituirea unei schemede ajutor de minimis în vederea tranziției către economia circulară OBIECTIVUL SCHEMEI DE AJUTOR DE MINIMIS Schema de ajutor de minimis își propune să sprijine.