SERVICIILE NOASTRE

Consultanta la cel mai inalt nivel

Serviciile Noastre

Oferim un pachet complet de servicii, de la proiectarea sistemelor de management, la elaborarea documentatiei, instruirea personalului ce este implicat in activitati, implementare, evaluare, audit si pana la mentinerea, respectiv imbunatatirea acestor sisteme.

Certificare FSC
FSC este un sistem de certificare cu aplicabilitate internationala fiind prezent in peste 112 tari cu peste 29450 certificate emise pentru Lant de Custodie
Certificare IFS
Asociatie internatională care promoveaza si subliniaza importanta sigurantei alimentare de-a lungul intregului lant de furnizori dar si de cele mai importante piete mondiale.
Certificare ISO 9001
Abordare bazata pe managementul proceselor organizatiei orientate catre client si evaluarea satisfactiei acestuia, precum si angajamentul pentru o imbunatatire continua.
Certificare ISO 14001
Sustine protectia mediului si de a preveni poluarea printr-un management sistematic de mediu cu privire la zonele si activitatile care au un impact asupra acestuia.
Certificare OHSAS
OHSAS 18001:2007 este un standard international privind Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale, ce ofera acele masuri necesare pentru controlul riscurilor in domeniul sanatatii si securitatii muncii si pentru imbunatatirea performantelor in acest domeniu.
Certificare ISO 22000
Certificarea ISO 22000 integreaza principalele standarde ale sistemelor de management pentru siguranta industriei alimentare.
Gestionarea Deseurilor
Reducerea efectului lor asupra sanatatii oamenilor, a mediului sau aspectului unui habitat, precum si economisirea unor resurse naturale prin reutilizarea partilor recuperabile.
Autorizatie de Mediu
Autorizatia de mediu este actul administrativ emis de autoritatea competenta pentru protectia mediului, prin care sunt stabilite conditiile si/sau parametrii de funcţionare ai unei activitati existente sau ai unei activitati noi cu posibil impact semnificativ asupra mediului, obligatoriu la punerea in functiune.
Certificare HACCP
Sistemul HACCP premite dovedirea, prin inregistrari concrete specifice, ca produsul finit este sigur pentru consum si ca riscurile legate de siguranta alimentara au facut obiectul masurilor preventive adecvate.

Informatii utile

Citeste articolele urmatoare pentru a afla mai multe detalii

Rezultatele certificarilor

Folosind serviciile noastre, clientii si-au imbunatatit productivitatea, managementul afacerii si profitul.

Sisteme de management implementate 76%
Certificate FSC acordate 70%
Fonduri Europene acordate 35%
Ore de consultanta 95%

Aboneaza-te la Newsletter!

Aboneaza-te acum pentru a primi noutati de la noi!

    dev